You are here

Silas Holst: Sindets Dag Vejle omtale fra LAP bladet

Sindets Dag i Vejle

Blev holdt tirsdag den 10. oktober i Sundhedshuset i Vejle.

Arrangørerne af Sindets Dag - Vejle består i år af IFS - Vejle kommune, Bedre Psykiatri - Vejle, Sind - Vejle, LAP - Region Syddanmark, OCD-Foreningen - Vejle, Velfærdsforvaltningen - Vejle, DepressionsForeningen og Psykinfo - Region Syddanmark.

Gruppebillede af arrangørerne Silas Holst Sindet Dag Vejle 2017

Syddanmark har i år været stolte af at kunne præsentere - Silas Holst med foredraget "Bag om dansen"

Der var tilmeldt personer til alle deres 250 pladser, til denne aften. For 7. år i træk, er vi gået sammen om at løfte opgaven om afholdelse af Sindets Dag. Kl. 19 gik Kent Feldager Madsen fra IFS Vejle Kommune på scenen, hvor han på de otte arrangørers vegne bød velkommen til Silas Holst samt publikum.

De feste kender Silas Holst, som en succesfuld danser fra TV2’s ”Vild med dans”, som han vandt i 2011 og 2014. Silas Holst har også medvirket i et hav af shows, musicals, revyer og teaterforestillinger – bl.a. “Grease” og “Dirty Dancing”.

Silas Holst fortalte meget nærværende og levende, om hans barndom, der ikke var en dans på roser, og den mobning han blev udsat for, påvirker ham stadig som voksen.

Allerede i børnehaveklassen blev han hurtigt et offer for massiv mobning fra de andre børn. Derfor gjorde Silas meget ud af at fortælle, at det er vigtig at sige, hvis der er nogen, der er udsat for mobning. "Sig det højt"

Efter pausen, gjorde Silas meget ud af at fortælle, at han synes vi skal gøre meget mere ud af, at være gode ved hinanden.

 Alle otte arrangører havde hver deres stand i foyeren, som var rigtig godt besøgt. I vores LAP stand, havde vi rigtig mange besøgende, vores Havtorn Drik var også et hit til at trække publikum hen til os.

Tusind tak til alle, som har bidraget til at fejre denne aften.
Camilia Madsen og Inger Ladegaard, LAP