You are here

Vejle: Som at Dø med skuespiller Henning Jensen, onsdag den 7. oktober 2015

Sindets Dag Vejle kan i år præsentere Henning Jensen.

Skuespiller Henning Jensen kommer til Vejle den 7. oktober 2015 (biilede af ham)Henning Jensen har i store dele af sit liv været ramt af depression, og han har siden besluttet sig for at tale åbent om dette emne og fortælle om den alvorlige sygdom, der spredes hastigt over hele verden.

Henning Jensen er desuden medlem af Psykiatrifondens præsidium, og han holder i dag en lang række foredrag om sit eget liv med depression – for herved at hjælpe andre til at komme igennem lidelsen.

Siden 1987 har Henning Jensen været ansat på Det Kongelige Teater, som han forlod i sommeren 2002. Han har spillet med i en lang række forestillinger og film, hvoraf blandt andet kan nævnes “En sælgers død”, “King Lear” og ”Amadeus”.

Kl. 18 åbnes dørene og publikum kan besøge foreningernes stande.

Sted Sundhedshus Vejle, Vestre Engvej 51B, 7100 Vejle

Tid 19.00 - 21.00

Tilmelding PsykInfo Region Syddanmark 99 44 45 46 eller online her: SINDETS DAG: Som at dø - ved skuespiller Henning Jensen

Gratis entré.

Tilmelding nødvendig af hensyn til pladser.

Du skal reservere plads UDEN brug af CPR-nummer under "tilmeld" på Psykinfos hjemmeside. Brug din email adresse.

Sindets Dag Vejle er:
IFS, Bedre Psykiatri Vejle, SIND Vejle, LAP Vejle, OCD-foreningen Vejle, Depressionsforeningen Vejle, Vejle Kommune / Velfærdsforvaltningen Vejle og PsykInfo Region Syddanmark.

Hvis du vil hjælpe med at udbrede kendskabet, så har vi denne Facebook begivenhed: