You are here

Simon Witting fra Livslinjen fortæller om fordomme og fakta ved Sindets Dag Vejle 2013

Se den her:

Eller på Youtube.com: http://youtu.be/IuvDj38b8zs

Fra Livslinjen.dk
"Hvis du er i krise eller har tanker om selvmord, så sig det til nogen. Det hjælper at få sat ord på de svære tanker og følelser, du har lige nu.

Du er ikke alene om at have det sådan. De fleste mennesker har perioder, hvor livet eller en situation opleves som så svær, at de ikke kan magte den alene. For nogle fører krisen til selvmordstanker og uden hjælp måske til selvmordsforsøg og selvmord. Derfor er det afgørende, at du får fortalt et andet menneske, at du har det svært, så du kan få den støtte og hjælp, du har brug for.

Du kan kontakte Livsliniens rådgivere på 70 201 201 alle ugens dage mellem 11-23, eller skrive til Livsliniens netrådgivning skrivdet.dk.

Selvmordstanker er i de fleste tilfælde ikke udtryk for et ønske om at ville dø. Ofte handler det om, at en situation er blevet uoverskuelig eller gør for ondt. I sådanne situationer kan selvmord fremstå som den eneste løsning.

Selvmord er aldrig en løsning

På Livslinien tilbyder vi telefon- og netrådgivning til mennesker med selvmordstanker. Det gør vi, fordi vi ved, at det hjælper at tale om det, der er svært. De fleste oplever en stor lettelse ved at få talt om deres situation. Det kan være med til at give et nyt perspektiv på en situation, og langt de fleste ser nye muligheder og andre løsninger på deres problemer.

Holdning til selvmord

Livslinien har forståelse for at selvmord kan opleves som en udvej men vil til enhver tid hjælpe med at se andre muligheder."
Tlf. 70 201 201
http://livslinjen.dk/