You are here

70 tilhørere Sindets dag 2011 i den lille sal Bygningen Vejle

Ganske glædeligt måtte der igår hentes flere stole frem end der var sat op. "Vi blev glædeligt overrasket, at der var mødt så mange frem", udtaler Flemming Leer Jakobsen, lokalformand for SIND Vejle som var en af arrangørerne bag Sindets dag Vejle. De andre var Bedre Psykiatri, Depressionsforeningen, OCD-foreningen & Psykinfo i Region Syddanmark.

70 tilhørere var mødt op til Sindets Dag i Bygningen Vejle den 10. oktober 2011 fra kl. 15 - 18. Her hørte de taler fra forskellige vinkler om psykiatrien fra foreninger, politik & praktikere. Alle talere bidrog i årets tema for Sindets dag  "Investering i psykiatrien" fra blandt andet regionsformand Carl Holst, formand for Voksenudvalget i Vejle kommune Kit Kielstrup & Karen Klint, MF for Socialdemokraterne.

Landsformand for SIND Knud Kristensen & Generalsekretær Thorstein Theilgaard fra Bedre Psykiatri kom også med deres bud på en fremtidig psykiatri. Morten Langaard Andersen, som kommer i Fontænehuset i Vejle kom med på et afbud & fortalte om sin historie. Tue Rossau gav et indblik i praksis i retspsykiatrien.

Ole Ryttov, Sygeplejefaglig direktør, Region Syddanmark kredsede om kampagnen En af os som blev lanceret igår. Den kampagne skal afstigmatisere psykisk sygdom.

Der kommer med sikkerhed også en Sindets dag den 10. oktober 2012.

Videoer kommer online hurtigst muligt.