You are here

Spektrum Vejle lyser lilla onsdag den 10. oktober 2018 for Sindets Dag Vejle

Pressemeddelelse, Vejle den 10. oktober 2018

Idag onsdag den 10. oktober 2018 lyser Spektrum Vejle op i lilla fra kl. 18 til 23 for at støtte op omkring Sindets Dag. Samtidigt afholder Sindets Dag Vejle et udsolgt arrangement med tidligere professionelle håndboldspiller Lars Christiansen i Sundhedshuset.

Lars Christiansen har selv haft angst & stress i slutningen af sin karriere. Det at han åben over deres psykiske sårbarhed er med til, at hjælpe andre herhjemme med at leve med deres egne psykiske udfordringer.

”Vi er glade for den støtte, som DGI Huset vælger at støtte os med i forbindelse med vort nu 7. Sindets Dag Vejle arrangement her i Vejle,” udtaler en af medarrangørerne Flemming Leer Jakobsen fra Sindets Dag Vejle.

”Farven lilla er valgt efter Canadisk forbillede, hvor der i flere år har været tradition for at bruge netop lilla i forbindelse med Verdens Mentale Sundhedsdag som Sindets Dag også kaldes. Det har været markeret flere steder i verdenen & nu altså også her i Vejle”, Flemming Leer Jakobsen.

”Vi håber, at det breder sig til at andre Sindets Dag arrangementer herhjemme”, siger Flemming Leer Jakobsen.

”Selve foredraget er kommet istand efter en forberedelse, der begyndte allerede sidste år. Vi nåede ikke engang at komme i ugeaviser med det. Det hele er foregået igennem de i alt 9 medarrangører på hjemmesider, i Psykinfo kalender & medlemsblade.” fortsætter Flemming Leer Jakobsen.

De 9 arrangører bag Sindets Dag Vejle er:

IFS Vejle Kommune, Bedre Psykiatri Vejle, SIND Vejle, LAP Vejle, OCD-Foreningen Vejle, AngstForeningen, Depressionsforeningen, Velfærdsforvaltningen - Vejle kommune og PsykInfo Region Syddanmark

Læs mere om tidligere arrangementer på Sindetsdagvejle.dk, hvor der også er videoer fra tidligere oplægsholdere.

Yderligere oplysninger.

Flemming Leer Jakobsen
Sindets Dag Vejle

Mobil 20 188 264

Se mere om baggrunden for farven lilla & Verdens Mentale Sundhedsdag:
http://www.lightuppurple.com/